Zonnestraaltjes

Blij verrast!

Van de Stichting mocht ik mensen uitkiezen waarvan ik dacht dat ze wel een beetje extra liefde en warmte konden gebruiken in de moeilijke tijd waarin ze zitten… ik koos voor iemand (lotgenoot )die ik sinds kort had leren “kennen” op de Facebook groep “Lotgenoten ouders van overleden kinderen”

Ik had vernomen dat ze vrij recent haar enige kind was verloren en ik dacht dat ze wel wat extra’s kon gebruiken. Zo gezegd zo gedaan… Jolanda heeft een heel mooi pakket vol liefde en warmte opgestuurd naar haar en ze was er heel blij mee. 👍

Ook mocht er 1 naar mijn naaste(oma) van mijn overleden zoontje gestuurd worden, zij heeft het ook al vele jaren niet makkelijk en dit was zó enorm welkom!

En voor mij de grootste verrassing toen de pakketbezorger voor mijn deur stond… ??? Een pakket voor mij??? Dát moest een vergissing zijn! Ik had niets besteld? Maar oh oh oh… wat had Jolanda en de anderen mij mooi voor de gek! Werd ikzelf óók verrast door een grote doos met inhoudt! Ik kan vertellen dat mij dat héél erg goed heeft gedaan… Dankjewel Stichting Parkeren in de Zon! 👍😘